Laatste nieuws (8 april 2019): Playbackshow afgelast

Helaas is het de organisatie niet gelukt om genoeg mensen enthousiast te krijgen voor deze playbackshow. Nadat de inschrijvingstermijn gesloten was, bleek dat er slechts 4 kinderacts (waarvan 3 serieus) en 2 volwassenacts zich hadden ingeschreven. Gezien het werk en de kosten leek het ons niet zinvol om de playback-show doorgang te laten vinden.  

Uiteraard blijft de maandagmiddag en -avond wel een vast onderdeel van de Twisker kermis, dus houd hiervoor de facebook-pagina in de gaten en kom in grote getale.

 

 

 

  Afbeeldingsresultaat voor playbackshowNadat in 2018 iedereen in Twisk op 2e paasdag met zijn ziel onder zijn arm liep, werd er besloten dat er in 2019 weer een playbackshow georganiseerd moest worden. Deze handschoen werd onlangs opgepakt door André Geuzebroek, Sjef Klos, Diana Manshanden en Lisa Nieuweboer. De eerste vergadering heeft inmiddels plaatsgevonden en de taken zijn verdeeld. In januari zullen de inschrijfformulieren de deur uit gaan en zal de Klaverwoid worden bezocht. Uiteraard houdt niets u tegen om nu al uw acts te bedenken en te gaan oefenen. We rekenen op de ‘vaste’ playback-namen zoals onder meer Wagemaker, Visser, Dijkman, Wijdenes, de Jong, Hooijman, Roos, Kramer, Wichard, Beets, Nieman, Lew, Donker en Kok maar hopen op vele nieuwe namen. Mocht u zich nu al willen inschrijven, nog geweldige ideeën hebben, nadere informatie willen of een onderdeel willen sponsoren dan kunt u dit uiteraard altijd aan de organisatie laten weten.

 

De komende maanden houden wij u via de diverse (social) media op de hoogte, maar noteer de playbackshow in uw agenda en bedenk alvast een spetterende playback-act.

Voor een stukje nostalgie kunt u kijken op https://www.sklos.nl/Playback-2014 en voor meer info kunt u de ‘Twisker Kermis 2019’ zoeken op facebook (https://www.facebook.com/Twisker-Kermis-2019-1048288541979392/).

 

Contact: Sjef Klos E-mail: sklos@quicknet.nl Telefoon: 0227-547424